Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
incasarile si resetarea perioadei pe MFC
#1
Quote:Salut Seb! Ce intrebare am: pe mfc, se reseteaza programul la ora 09:00..si daca modelul vine la 06, tot ce face pana la 09 se trece pe ziua precedenta. Se poate configura astfel incat, ce face de la 06 dimi pe mfc, in platforma, sa ii arate ca fiind incasari “pe azi”? Thanks a lot

Camerolla foloseste diverse tehnici interne (care variaza de la un site la altul) pentru a determina cu acuratete de zecimala incasarile fiecarui model care foloseste platforma. Si aici doresc intai de toate sa subliniez un aspect foarte important: daca pe contul fetei nu ii completezi si Stagename-ul (de obicei unii din voi completeaza doar username si parola), e foarte probabil ca detectia incasarilor va refuza sa preia incasarile. De ce? Pt ca, de exemplu, modelul poate da logout pe site si se logheaza pe contul altei fete si asa softul va prelua incasarile aleia in loc de ale ei, si asta ar conduce la preluari eronate. Deci e cam musai sa completati toate cele 3 campuri atunci cand ii declarati site-urile: username, parola si stagename.

In primul si in primul rand, ceea ce este si foarte important de stiut, este ca UN STUDIO e un fel de cont colector care colecteaza incasarile modelelor pe diverse site-uri, iar aceste site-uri functioneaza la fus orar total diferit de cel al Romaniei.
Anume, LiveJasmin e pe fusul orar de Luxemburg, GMT+1 ,MyFreeCams e GTM-10, alte site-uri din US (gen Chaturbate sau altele) sunt GMT-7, etc

Din punct de vedere LEGAL si CONTABIL, ceea ce Camerolla afiseaza ca incasari pentru data de, sa zicem, 15 aprilie 2022, fix asa ar trebui sa reiasa si din rapoartele pt 15 aprilie 2022 ale diverselor site-uri cu care studioul colaboreaza.

In mod cert, e greu de inteles uneori de ce un model care se logheaza la 4 dimineata (de exemplu) pe data de 16... si face bani pe MFC... anume de ce i se pun acei bani pt ziua precedenta (15), cand ea de fapt sta online azi, pe 16.
Well... tine de cum explici modelului si functie de asta, se va intelege sau nu. Modelul poate privi aceasta situatie in 2 moduri, fie ca ceva motivant (gen wow, ce fac acum in urmatoarele 2-3 ore se pune totusi pe perioada trecuta, deci imi vor veni mai multi bani decat credeam), fie ca pe o usoara dezamagire pt perioada curenta, gen ca ce munceste 2-3 ore, nu se vor pune pe perioada care abia a inceput.

Cert e ca eu in calitate de dezvoltator al acestui produs, nu pot face minuni pentru a impaca obiceiurile si/sau asteptarile a toata lumea, ci incerc sa aplic niste standarde care sa fie cat mai corecte din absolut orice punct de vedere.

De partea cealalta, platforma Camerolla reuseste cumva sa "centralizeze" ce anume cumuleaza ca si incasari un model de la momentul inceperii unei ture, pana la finalul acesteia.
Pe pagina principala in camerolla, in dreapta graficului cu incasarile per zile, exista 2 coloane mari si late, cu incasarile de ieri si azi. Acolo, poti urmari evolutia financiara a modelelor tale pt azi si ieri. Din setari poti configura sa-ti arate situatia "per tura".
De altfel si in pagina de incasari a fiecarui model in parte, sub incasarile per zile, iti arata si o zona cu turele modelului, printre care si incasarile aferente turei respective, atatea cate or fi fost ele.
De asemeni in orarul modelelor, daca tii mouse-ul peste tura oricarei din fete, vei remarca un "popup" unde iti zice cateva informatii: ora de inceput a turei, ora de sfarsit si banii cumulati in intervalul orar al acelei ture".
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)