Threads: 50
05-01-2022, 03:32 PM
Hello,
From this video, you will learn how the tools and overview pages can help you better understand how your models perform online.
Salutare,
Camerolla nu monitorizeaza individual pentru fiecare site in parte cat timp acel site este "folosit" pentru că, intr-o lume in care modelul lucreaza (in cele mai multe studiouri) multi-site, nu prea e relevant sa ocup sistemul cu asa de multe detalii deoarece, in medie, timpul unei ture se petrece cam peste tot la fel.
Incasarile da, sunt preluate individual per site, fie automat, fie introduse manual. Dar timpii petrecuti pe site nu, si ca sa fiu sincer, dpdv tehnic, nici nu prea este neaparat posibil decat fie prin preluarea acestor timpi (ca si incasarile) de pe site-urile unde este afisata aceasta informatie (si sunt putine, in special cele premium, gen jasmin, flirt, streamate).
Modelele care lucreaza multi-site vor avea tot timpul doar 1 (maxim 2) site-uri unde atentia lor este maxima, dar oricate alte site-uri mai sunt deschise in paralel, vor fi ignorate si mentinute acolo online pe idea ca "poate pica ceva" si cam aia e.
In general trainerul este cel care motiveaza modelul sa acorde sau nu atentie unui anumit site de interes, spre cresterea pe acel site.
Cea mai avansata monitorizare individuala disponibila in Camerolla exista, la acest moment, doar pentru LiveJasmin, si doar prin acel API pe care acestia il ofera, API prin care Camerolla extrage fel si fel de informatii despre model, cum ar fi progresul acesteia pe partea de scoruri de trafic sau conversie, monitorizarea story-urilor publicate sau a teasere-lor, etc.
Threads: 0
Country:
Mulțumesc pentru răspuns și pentru clarificări! Înțeleg că monitorizarea timpului petrecut pe fiecare site în parte nu este fezabilă din punct de vedere tehnic în majoritatea cazurilor. Ideea mea principală nu era neapărat legată de acest aspect, ci mai degrabă de posibilitatea de a vedea într-un mod structurat și comparativ încasările per site și per perioadă.Mi se pare foarte util să putem analiza evoluția în timp a modelului pe fiecare platformă, astfel încât să identificăm unde este mai profitabil să își concentreze atenția. De exemplu, dacă un model obține 50$/h pe Streamate și doar 21$/h pe alt site unde petrece mult timp, aceste date ar putea ajuta la optimizarea strategiei de lucru.Mă gândeam că poate există deja această funcționalitate și nu am descoperit-o eu în Camerolla. Dacă nu, credeți că ar fi posibilă o astfel de implementare în viitor?Mulțumesc încă o dată pentru răbdare și deschidere!
Pentru o astfel de comparatie da, te poti folosi de unealta "Analizator" din meniul Unelte.
De exemplu, arunca un ochi aici, pe demo:
https://demo.camerolla.com/Tools/Analyze...F01%2F2025
In bara de sus acolo poti filtra dupa data de start si sfarsit si poti alege orice valori vrei tu, fie ca pe 1 an de zile, fie ca iti pui ultimele 6 luni, sau cum doresti.
Dar mai important este in dreapta acel "Alege un model" de unde poti selecta modelul care te intereseaza pe tine pentru analiza.
Dupa ce ai ales modelul si datele de start/sfarsit care te intereseaza, jos-jos in acea pagina poti observa totaluri per site-uri si astfel iti poti face o idee daca un site renteaza sau nu pentru acel model.
Ceva mai avansat insa cum ti-ar trebui tie anume, intr-o perioada de timp, sa imparta acea perioada de timp in perioade-de-lucru si per acele perioade de lucru sa afiseze totalurile fiecarui site in parte cat sa poti analiza daca exista crestere sau nu, rentabilitate sau nu, asta inca nu este implementat, dar pare o idee interesanta, o sa o analizez si o pot nota spre a fi implementata.