Camerolla Community

Full Version: Ce porturi trebuie deschise pentru a functiona contorizarea orelor?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Quote:Salut Sebi!

Cand ai timp, imi poti spune te rog ce porturi are nevoie platforma deschise, intr-un router (port forwarding), pentru a functiona contorizarea orelor? Mersi!

Salut.
De principiu nu conteaza daca exista sau nu porturi deschise pt forwarding.

Contorizarea se face in paralel in 2 moduri.
a) contorizez (din windows) ce upload se face de pe anumite aplicatii (camerolla.exe, obs64.exe, skype.exe, jcam.exe, etc) si aflu totalul de upload intr-o secunda
b) contorizez separat uploadul per porturi de streaming (80, 443, rtmp/rtmpe/rtmps)

Apoi compar (a) cu (b). Uneori e posibil ca (a) sa dea rateuri daca se "busesc" performance-counterii din windows, de asta exista si dubla-verificarea cu (b).
Daca uploadul (a) sau (b) e mai mare de 10kb/secunda cel putin cateva secunde la rand, consider ca modelul e online, altfel consider ca e in pauza.

Pt situatia in care modelul foloseste OBS si NU APASA stop pe broadcasting in OBS atunci cand pleaca in pauza (sau pt site-uri precum streamate fara OBS, care chit ca apesi stop, totusi inca se face streaming catre serverele lor, si aici mai intra si chaturbate, imlive si altele), exista butonul albastru pt pauza fortata, pe bara principala cu tab-uri din Camerolla. Si cat timp butonul ala a fost apasat si pauza fortata e in derulare, atat contorizarea din (a) cat si cea din (b) sunt ignorate.